Voel de frisse lentebries terwijl de eerste tulpen ontwaken uit hun winterse slaap. Met de voorjaarscollectie van C&S The Label gaan we op een ontdekkingstocht die ons leidt naar het bloeien van de bloemen, het ontpoppen van nieuwe voorjaarskleuren en het herontdekken van de vrolijke lente.

Een romantische streek vraagt om romantische prints. Denk aan een paisley dessin die haar weg heeft gevonden naar een zacht kleurenpalet met lichtblauw en turquoise. De prints worden gemixt met de fijnste tinten bruin om een nuance aan te brengen.

We worden één met de botanische wonderen van het voorjaar met al het bloeiende groen in de weilanden van Frankrijk. De verfijnde tinten groen komen terug in de abstracte als sprekende prints die jou net even dichter bij de natuur laten komen.

Je ne sais quoi; een tijdloos, vrouwelijk en careless statement. Dat is hoe de Francaise het doet. Luxueuze stoffen als de linnen-look worden gecombineerd met klassieke pasvormen in co-ord sets. Zo worden classics gedragen op haar eigen manier. Gestyled, hoe zij het wil stylen.

Proef meer van verfrissende tinten met items in granaatappel. Deze verfijnde tint rood heeft een vleugje roze in de ondertoon. Een frisse en vrolijke statement kleur in het lentepalet de voorjaarscollectie. Ontdek de kleur in romantische prints, tijdloze C&S The Label basics en diverse accessoires.