C&S The Label Classics

Binnen de gevarieerde collecties van C&S The Label vind je altijd icons terug. We noemen deze ook wel de C&S The Label Classics. Deze items worden ieder seizoen teruggebracht in de collectie, zowel in basis kleuren als seizoensgebonden kleuren. Ontdek hieronder het verhaal van de C&S The Label Classics. 

Het Iske T-shirt

Het Iske T-shirt is een fijn basis T-shirt, dat in iedere look gestyled kan worden. Het T-shirt is gemaakt van zachte materialen als modal. Hierdoor heeft het T-shirt ook een fijne pasvorm dat los langs het lichaam valt. 

Het Izra vest

Ook het Izra vest is een C&S The Label Classic, dat al jaren groot favoriet is. Dit vest is namelijk de basis van iedere damesgarderobe, dat afgestyled kan worden in iedere look. Het vest is grofgebreid met een halflang model tot de knie dat ieder seizoen verkrijgbaar is in basis kleuren als zwart en lichtbruin. Daarnaast vind je het vest terug in verschillende trendkleuren die perfect aansluiten bij het kleurenpalet van de collecties. 

De Dudu broek

De Dudu broek is een fijne basis broek met een klassieke pasvorm. Zo heeft de broek een aansluitend model met rechte broekspijpen. De broek is gemaakt van een stevige jerseystof, met viscose, polyamide en elastaan. Door deze samenstelling heeft de broek een hoog draagcomfort en is een onmisbaar onderdeel van de C&S The Label collecties.

De Ilanka broek

De Ilanka broek is een fijn chino model broek, dat is gemaakt van polyurethaan; ook wel PU genoemd. PU wordt in de volksmond ook wel gebruikt als faux-leather. De Ilanka broek is gemaakt van deze kwaliteit en is altijd verkrijgbaar in complimenterende kleuren van de collectie.