Elk jaar is oktober een speciale maand waarin Pink Ribbon zich inzet voor borstkanker. C&S The Label heeft hen gesteund met de verkoop van speciaal ontworpen T-shirts.

C&S The Label heeft in de wintercollectie 2021 een T-shirt uitgebracht met een uniek design. Het design bestaat met een positieve boodschap voor vrouwen, namelijk 'hope, wish, believe, achieve'. Hiermee willen we alle vrouwen die te maken hebben met de strijd tegen borstkanker een hart onder de riem steken. Een gedeelte van de opbrengst van de T-shirts is opgedragen aan Pink Ribbon en de daaraan verbonden inzet en initiatieven.

De vrouw is voor ons ontzettend belangrijk. Niet alleen om haar op haar mooist te laten voelen door middel van kleding, maar ook om deze vrouw te steunen met wat er in een vrouwenlichaam gebeurt. Daarom vinden wij het belangrijk om ons steentje bij te dragen om vrouwen met deze ziekte te steunen.

Hope, wish, believe and achieve! Dat is de boodschap die wij met de C&S The Label X Pink Ribbon actie hebben willen bereiken.